Vragen? Bel: 088-6728300

Civiel werk


Civiel kabel werk,
specialist in ondergrondse bekabeling

Wilt u civiel werk uitbesteden? Orsatel is specialist in het realiseren en onderhouden van ondergrondse kabelnetwerken. Van koper, coax en glasvezel. Meestal werken wij op turnkey basis, maar u kunt onze techneuten ook inhuren op basis van detachering.

Ondergrondse infra specialist

Orsatel heeft engineers, werkvoorbereiders, projectleiders, uitvoerders, voormannen, stratenmakers, grondwerkers en kraanmachinisten in dienst die alle voorkomende civiele werkzaamheden voor u kunnen verrichten. 

Afgelopen 10 jaar heeft ons werkterrein zich in toenemende mate verlegd van koper en coax naar glasvezel. Onze data en telecom medewerkers is het om het even. Zij kunnen met alle transmissievormen even goed uit de voeten.

Ondanks de snelle opmars van glasvezel wordt het traditionele kopernetwerk nog steeds intensief gebruikt voor alle mogelijke telecommunicatiediensten. De toepassing van nieuwe technologieën draagt er namelijk toe bij dat steeds hogere bandbreedtes mogelijk zijn via het kopernetwerk. Het kopernetwerk kent geen geheimen voor onze monteurs. Omdat wij gecertificeerd KPN-partner zijn, hebben wij bovendien 24/7 toegang tot alle KPN-gebouwen en wijkverdelers.
 

Televisies, modems en mediaboxen worden veelal door middel van een coaxkabel verbonden met het netwerk van de kabelexploitant. Kabelexploitanten doen veelal een beroep op onze expertise en ervaring om er voor te zorgen dat hun klanten optimaal kunnen genieten van bijvoorbeeld (interactieve) TV en zonder problemen kunnen bellen. Naast glasvezel en koper zijn onze monteurs dan ook gespecialiseerd in coax.
 

Glasvezel verovert Nederland in razendsnel tempo. Naast de uitrol van een landelijk glasvezelnetwerk door de grote telecomproviders, worden er ook steeds meer lokale glasvezelnetwerken aangelegd. Dankzij koppelingen van deze lokale netwerken met NDIX, de digitale marktplaats van vraag naar en aanbod van ict diensten, ontstaat er zelfs een alternatief landelijk glasvezelnetwerk.

Expertise:

  • aanleggen en onderhouden glasvezelnetwerken
  • correctief en preventief onderhoud van koperkabels
  • storingen localiseren en oplossen in ondergrondse aansluitnetten

Orsatel aanpak

Bent u van plan zaken te gaan doen met ons? Dan vertellen wij u graag wat over onze werkwijze. Bij alle civiele kabel werkzaamheden zorgen wij voor veiligheid, orde en netheid op de werkplek. Daaronder vallen ook het organiseren van toolboxmeetingen en werkplekinspecties conform VCA richtlijnen.  Bij alle werkzaamheden houden wij de planning en de voortgang goed in de gaten. Wanneer er afwijking of stagnatie geconstateerd word, melden wij dit tijdig. Uiteindelijk leveren wij het civiele project op met de juiste specificaties. Wit u meer weten over Orsatel?

Neem contact met ons op


Werkplek
inspecties

Lees meer


Detachering
technici

Lees meer


Aanleg bovengrondse infra

Lees meer