Vragen? Bel: 088-6728300

Detachering


Detachering,
data of telecom personeel nodig?

Zoekt u een specialist die uw interne bekabeling, uw netwerk of uw server onderhoud? Of wilt u tijdelijk extra ondersteuning voor u civiele telecomproject inhuren? De oplossing: detachering via Orsatel. Wij detacheren telecom en ict specialisten, monteurs en meettechnici. Onze techneut komt enkele dagen per week, of zelfs voltijds, naar uw bedrijf om u te helpen met uw telecommunicatieverbindingen.

Wanneer kunt u een netwerkspecialist inhuren?

  • Mist u zelf een ervaren kracht?
  • Heeft u tekort aan eigen personeel door verlof of ziekte?
  • Heeft u speciale kennis nodig voor uw projecten?
"Orsatel heeft ons op korte termijn aan twee gekwalificeerde mensen geholpen voor een gespecialiseerd project. Het team heeft uitstekend werk geleverd. De klant was tevreden over hun inzet."

Klantcase
VW Telecom

Weinig bedrijven hebben altijd alle kennis in huis om storingen te analyseren en op te lossen. Dan is het handig om te beschikken over extra capaciteit. Zo leent VW Telecom een ervaren meetspecialist in van Orsatel.
Bekijk case

Klantcase
NTCS

NTCS is één van onze gelukkige klanten. Twee van onze collega's deden recent een heel bijzonder project in opdracht van een Caribische klant werkten we aan een toekomst vast netwerk. Op een niet alledaagse locatie: Aruba.
Bekijk case

Detachering van ervaren krachten

Detacheren komt veel voor in de techniek en ict. Bij detachering leent u de werknemer in van Orsatel. Orsatel is de formele werkgever, u bent de opdrachtgever en inhuurder. Wij lopen de werkgeversrisico’s bij ziekte en bij ontslag. Detachering van een ervaren Orsatel vakkracht heeft allerlei voordelen.

Voordelen van detachering:
  • directe hulp in huis
  • tijdswinst bij oplossing van problemen
  • inbreng van frisse ideeën
  • oplossingsgerichte meedenker bij de hand
  • technologische kennis toename
Hulp nodig? Bel met onze specialisten telefoon 0174 723 589 of stuur een e-mail.

 

Stel uw vraagAanleg bovengrondse infra

Lees meer


Werkplek
inspecties

Lees meer


Glasvezel netwerk aanleggen

Lees meer