Vragen? Bel: 088-6728300

VoIP bellen


Zakelijk VoIP bellen,
installatie op locatie

Wilt u overstappen op VoIP telefonie maar wilt u de apparatuur niet zelf installeren? Kies dan voor installatie op locatie of de configuratie vooraf (remote) voor uw IP telefoons.

Wat is VOIP?

VoIP is de afkorting van Voice-over-Internet-Protocol, oftewel spraak verstuurd over een internetverbinding. Waar eerst een analoge telefoonverbinding (van koperdraad) nodig was, gaat bellen nu via internet.

 

VOIP Toepassingen

VoIP bellen kan via pc’s (Skype), smartphone (WhatsApp bellen) en speciale VoIP-telefoontoestellen. Dankzij een VoIP gateway kunt u met VoIP ook bellen naar toestellen op een analoge lijn. Alle telefoonnummers kunnen worden aangesloten op VoIP, waardoor bellen over internet volledig te integreren is met uw oude telefoonsysteem.

Voordelen VoIP telefonie

Doorschakelen. Telefonisch vergaderen. Keuzemenu's maken. Belgroepen inrichten. VoIP bellen is makkelijk en heeft veel voordelen.

Kostenbesparend

bij de investering, op belkosten en in beheer.

Flexibel

bij externe en interne werkplek verhuizingen.

Schaalbaar

u kunt meerdere locaties eenvoudig koppelen.

Beeld bellen

met video conferences krijg uw communicatie een boost.

Beheer

uw onderhoud vereenvoudigd want er is geen apart netwerk voor spraak en data meer nodig.

Toekomst vast

IP communicatie is gebaseerd op open standaarden. Dit biedt u de mogelijkheid om de nieuwste technologieën te volgen en in te spelen op veranderende behoeftes binnen uw organisatie.

Klant

"IP communicatie is gebaseerd op open standaarden. Dit biedt ons de mogelijkheid om de nieuwste technologieën te volgen en in te spelen op veranderende behoeftes binnen onze organisatie."

VoIP centrale of hosting?

Zelf een VoIP-centrale aanleggen is op de lange termijn goedkoper. Wel is er wat technische knowhow vereist voor bijvoorbeeld upgrades, onderhoud en backups.
Orsatel VoIP services:
  • apparatuur installatie op locatie
  • telefoontoestellen vooraf geprogrammeerd / remote
  • telefonie advies

Advies en installatie

Orsatel helpt u graag bij advies en installatie van bellen over internet.

Wilt u een monteur op locatie hebben die het voor u regelt?
Geen probleem. Orsatel heeft monteurs door heel Nederland die de overstap technisch bij u op locatie uitstekend kunnen begeleiden. De monteurs kunnen naast de installatie van uw VoIP apparatuur ook andere ict werkzaamheden verrichten.

Maak een afspraak


Werken in de cloud

Lees meer


Datanetwerk aanleggen

Lees meer


Serverruimte

Lees meer