Vragen? Bel: 088-6728300

snel & storingsvrij
datanetwerk nodig?
Werken
bij Orsatel in Hoevelaken?
nieuw
wagenpark voor Orsatel

ACHTER DE SCHERMEN BIJ ORSATEL

Bekijk de hele film
My video

Vacatures

Werken bij

Heb jij passie voor telecom, ict en techniek? Vind jij het, net als wij, een uitdaging om elke dag weer superieure kwaliteit te leveren in je werk? En bij te dragen aan de groei van ons bedrijf en van onze opdrachtgevers? Dan komen we graag met je in gesprek.
Bekijk snel onze vacatures. Je kunt direct solliciteren.

Opleidingen

Wij blijven ons ontwikkelen 

Het kan altijd slimmer, beter, duurzamer.  Uit aandacht voor techniek, materialen en mensen ontstaan nieuwe ideeën. Omdat we multidisciplinair werken in telecom, ict en techniek en Internet of Things ontstaat er een onderlinge kruisbestuiving. Daar profiteert iedereen van. 

De mensen achter Orsatel

Ons team bestaat uit experts met een enorme drive. U kunt dit herkennen in ons hele bedrijf. Gedreven om slimme en betaalbare telecom en ict oplossingen te creëren, zorgen wij voor betrouwbare verbindingen en werkende installaties voor onze klanten. Vanuit onze vestiging in Hoevelaken. Ontdek het zelf!

Robert Wagenmakers

Robert Wagenmakers
Operationeel ManagerHans Cornelissen

Hans Cornelissen
DirectievoerderMark Jonker

Mark Jonker
HR ManagerFrank de Roo

Frank de Roo
Proces ManagerMaureen

Maureen Toorop
Telecom Engineer Koper/Glasvezel TechniekJohannis Nannie

Johannis Nanie Kipuw
WerkvoorbereiderSander

Sander Aarnink
Telecom Engineer Glasvezel TechniekMartin

Martin Cramer
Operationeel Directeur
Direct een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend via deze site een offerte aan. Liever direct advies? Bel ons: 088-6728300.

 

 

 

Offerte aanvragen

Laatste nieuws

Orsatel aan het werk in Friesland

Stabiel datanetwerk in Friesland dankzij Orsatel


Een traag werkende internetverbinding, daar heeft menig ondernemer een broertje dood aan. Op bedrijventerrein De Haven in Drachten (Friesland) zorgde Orsatel recent voor de aanleg van een stabieler datanetwerk door het omleggen van een aantal kabels. Orsatel voerde deze opdracht uit in opdracht van een tussenpartij van KPN. Martin Cramer en Hans Cornelissen zijn geïnterviewd door OF, hét platform voor ondernemend Friesland. 

Onveilige situatie van de maand gasflessen

Werken met gasflessen


Gasflessen mogen niet liggend bewaard worden. Zet ze altijd rechtop. Dan ben je goed bezig! Tip: lees ook de instructies die op de fles staan.

Veilig werken aan de weg

Werk veilig aan de weg


De (on)veilige situatie van de maand is een vast onderdeel van het veiligheidsprogramma van Orsatel. We werken veel aan de weg. Wegafzetting is dan ook belangrijk. Denk aan je Last Minute Ricico Analyse: eerst de juiste borden plaatsen en dan pas starten. De linker foto is fout. Er staan geen borden werk in uitvoering en niet harder dan 30 km.