Vragen? Bel: 088-6728300

Onderhoud & beheer


Onderhoud en beheer
van telecommunicatie verbindingen

Jaarlijks zorgt Orsatel bij vele tientallen duizenden huishoudens voor een betrouwbare verbinding tussen het ondergrondse kabelnetwerk en de aansluiting in de meterkast. Hetzelfde doen wij bij bedrijven en zakelijke gebruikers. Of het nu om koper, coax of glasvezel gaat is ons om het even. Wij hebben alle data- en telecommunicatie kennis in huis en onderhouden en beheren ook graag uw netwerk.

Telecom capaciteit optimaliseren

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en beheer van telecom-, data- en ict-netwerken. Van een storing in uw telefooncentrale tot een uitgevallen internetverbinding, Orsatel lost het voor u op zodat uw bedrijf snel weer optimaal bereikbaar en operationeel is.

Ook grote telecombedrijven, zoals KPN, doen een beroep op onze expertise en ervaring om de capaciteit van hun netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten.

Zo herverdelen wij bijvoorbeeld de verbindingen, schonen wij de leidingen op enmigreren en routeren we telecomverbindingen. Voor klanten levert dit allerlei voordelen op: besparingen op huisvesting en energie, vermidering van risico van kortsluiting en andere calamiteiten.

Telecom storingen oplossen

Help... het netwerk ligt eruit. Tijd om een storingsmonteur in te schakelen die meet waar de storing zit. Bevindt de oorzaak van de storing bovengronds? Dan kunnen wij het probleem vaak direct oplossen.

Onze meettechnici zijn volledig geëquipeerd om storingen snel te lokaliseren. Door ervaring en training weten zij hoe ze moeten werken met een isolatie weerstandsmeter, weerstandsbrug, puls-echometer enkabelzoekapparatuur. 

Wilt u meer informatie over storingen oplossen, of heeft u een storing in uw netwerk?

Neem contact met ons op

 

 

Onderhoud & beheer expert

Orsatel helpt u graag met het onderhoud en beheer van:

 

 


 

Datanetwerken

(bovengrondse netwerken)

 


 

Lassen & afmonteren glasvezel

(bovengrondse netwerken)

 


 

Civiel werk

(ondergrondse netwerken)

 

 

 

Voordelen van werken met Orsatel

 

Orsatel is als installateur en montagebedrijf graag uw partner voor uw al uw technische projecten. Wij werken voor MKB, aannemers, operators en installateurs en zijn hun betrouwbare partner voor maatwerk telecom en ict projecten. Al 10 jaar lang.

Werken met Orsatel geeft u deze voordelen:

  • totaal concept
  • VCA gecertificeerd
  • flexibel en snel
Bel 0174 723 589 en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Vraag direct een offerte aan

​Orsatel onderhoud en beheert telecommunicatie infrastructuren
Tot volle tevredenheid van onze klanten. Maar we doen meer...

Onderhoud case:
Het Zweminstituut

Bij verbouwen, uitbreiden of nieuwbouw van bedrijven en organisaties verandert het bedrijfsnetwerk meestal mee. Het netwerk moet aangepast, uitgebreid of zelfs nieuw aangelegd worden. Zoiets speelde ook bij deze opdrachtgever. 

Bekijk referentie...

Van onderhoud en beheer
tot demontage en sloop

Zoals installatie en ingebruikstelling van een goed functionerend telecommunicatienetwerk vakwerk is, geldt hetzelfde voor de demontage ervan. Onze specialisten kunnen zorgen voor demontage van uw apparatuur en netwerk. Hoe? Met veel oog voor detail.

Ontdek demontage