Vragen? Bel: 088-6728300

Over onsDatanetwerk

Wilt u een betrouwbare en snelle infrastructuur voor uw bedrijfsnetwerk? Orsatel zorgt voor aanleg, onderhoud en upgrade van uw datanetwerken.

Datanetwerken


Glasvezel

Wilt u betrouwbare en netjes gemonteerde glasvezelbekabeling? Orsatel legt glasvezel aan voor aannemers, installateurs en MKB.

Fiber


Civiel werk

Orsatel is specialist in ondergrondse telecom bekabeling. Wij zorgen voor upgrading en lossen storingen op in koper infra en glasvezel netwerken.

Civiel werk

Over Orsatel

 

Orsatel verbindt. Sinds 2007 leggen wij betrouwbare en goed werkende netwerken aan in heel Nederland. 

Wij zijn specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie netwerken voor telecom aanbieders, installateurs, aannemers en het MKB.

Of het nu om ontwerp, realisatie, onderhoud of demontage gaat, dankzij onze complete dienstverlening op het gebied van gestructureerde netwerkbekabeling staan we midden in het proces.

Wat mag u van ons verwachten? Wij:

  • zitten bovenop de praktijk;
  • zetten ons vandaag 100% in;
  • zien en benutten de kansen van morgen.

Wie zijn wij?

Totaal concept
voor klanten

Orsatel helpt klanten van start tof finish. Of het nu om ontwerp, realisatie of onderhoud gaat, van ons krijgt u een complete dienstverlening.


Professioneel netwerk expert

Orsatel is VCA** gecertificeerd en voldoet aan de regels voor afdracht van loonheffing en omzetbelasting. Zo borgen wij zekerheid, kwaliteit en veiligheid voor onze klanten. Voor nieuwe collega's is het fijn te weten dat wij ook mbo-vakmensen opleiden.KvK

Kamer van Koophandel uittreksel van Orsatel.


KvK uittreksel


WKA

Belastingdienst verklaring in verband met de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA).


WKA verklaring


VCA**

Veilig werken is belangrijk. Orsatel heeft een VCA** certificaat. 


VCA certificaat

Mooiere wereld

Als veelal onzichtbare speler achter de schermen zorgt Orsatel ervoor dat mensen verbonden blijven met elkaar. 24/7 en dat 365 dagen per jaar. Onze telecom en ict specialisten zorgen er bijvoorbeeld voor dat consumenten worden aangesloten op internet en eigenlijk alleen hun TV nog maar hoeven aan te zetten om bijvoorbeeld te kunnen genieten van interactieve TV. We vinden het ook belangrijk om de wereld om ons heen voor het oog een stukje mooier te maken. Landelijk en lokaal. Daarom zijn we betrokken bij deze goede doelen en sportverenigingen.

Artsen zonder Grenzen

Donateur

Artsen zonder grenzen logo
KWF kankerbestrijding

Zakenvriend

KWF logo
Voetbalvereniging S.V.H.

Sponsor

shv logo
Voetbalvereniging B.M.T.

Hoofdsponsor

bmt logo