Vragen? Bel: 088-6728300

Aanleg nieuwe apparatuur en indikken van telefonie poorten

Alcatel-Lucent testwerk van telefoniepoorten na aanleg apparatuur is alles goed gelast gedogd met LSA compact tang.png

Nieuwe Alcatel-Lucent apparatuur

Orsatel plaatst nieuwe Alcatel-Lucent apparatuur. Zo waren onze vakmensen verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe AXE en 5ESS digitale telefonie centrales en apparatuur, afmonteren van apparatuur op de hoofdverdeler (HVD), bekabeling aanleggen van de sipkast tot de hoofdverdeler en het demonteren van de oude hoofdverdeler.
 

Migratie van telefonie- en ISDN poorten

Een ander groot project is het migreren ‘indikken’ van alle telefonie- en ISDN poorten. Steeds meer klanten stapen over naar DSL. Dat betekent dat er veel telefoniepoorten leeg komen te staan en de capaciteit van de bekabeling niet meer volledig benut wordt. Door slim herverdelen en samenvoegen, kan volstaan worden met minder bekabeling. Dat heet indikken. Deze migratie bespaart kosten. Naar verwachting moeten eind 2020 alle telefonie poorten overgezet zijn. 

 

Alcatel Lucent en Orsatel

Alcatel-Lucent was één van de eerste klanten van Orsatel. Alcatel-Lucent is een toonaangevende aanbieder van oplossingen en services voor bedrijfscommunicatie, van kantoor tot de cloud, die onder het merk Alcatel-Lucent Enterprise op de markt worden gebracht. Orsatel helpt Alcatel-Lucent met het versimpelen, opschonen en aan elkaar knopen van hun netwerken.

Vergelijkbare projecten verrichte Orsatel voor KPN en Nokia.


Ze denken met je mee om het product perfect op te leveren en sturen ook op de kosten.

Project Details

Opdrachtgever
Contactpersoon
Jacob Koelewijn
Functie
Projectmanager
Project Aanleg nieuwe apparatuur en indikken van telefonie poorten

Deel op Social Media