Vragen? Bel: 088-6728300

Installatie tv, internet en bellen

kpn installatie

RSD klantmonteurs van Orastel en leveren en installeren alle voorkomende tv, internet en bel producten en diensten via VolkerWessels Telecom voor KPN klanten. Tientallen monteurs komen dagelijks bij particuliere en zakelijke klanten in Zuid-West, Midden en Oost Nederland over de vloer, waar zijn bestaande telecommunicatie situaties migreren of nieuwe realiseren.

De telecom installaties worden opgeleverd door middel van een bedraad en/of wireless netwerk. Na de installatie en het testen van de werking volgt een uitleg aan de klant, zodat bij vertrek van de monteur de klant tevreden kan bellen, internetten of tv kijken.
 

Bedankt, lieve KPN monteur

Dat is wat onze monteurs regelmatig te horen krijgen. Dat is fijn! Want de opdrachtgever stelt hoge eisen aan onze mensen. Niet alleen van technische aard maar ook op commercieel gebied moet de monteur zijn mannetje staan. Iedere dag wordt de monteur getoetst op zijn kennis en kunde via een NPS score, waarmee duidelijk wordt gemaakt hoe de monteur zijn werkzaamheden uitvoert.
 

Ervaren telecom monteurs

Natuurlijk zijn Orsatel medewerkers ervaren en uitgerust met alle benodigde middelen om hun werk goed te kunnen doen:

  • een moderne bestelbus met navigatie en carkit;
  • hand-  en specialistisch telecommunicatiegereedschap;
  • laptop en smartphone.

Deze materialen helpen hun op weg om elke keer een topprestatie te leveren bij de klant.


Project Details

Opdrachtgever
Project Installatie tv, internet en bellen

Deel op Social Media