Vragen? Bel: 088-6728300

Meetspecialist lokaliseert storingen in ondergrondse infrastructuur

foto scholten infra lasbedrijf vwt storingen in kopernerwerk nieuwe kraan gekocht omdat we nu steeds vaker werken in het ondergrondse netwerk.png

Aan VolkerWessels Telecom levert Orsatel een meetspecialist. Onze meetspecialist werkt dagelijks samen met de koperkabel lassers, grondwerkers en kraanmachinisten van de opdrachtgever aan een toekomstbestendige infrastructuur. Samen zorgen wij voor de aanleg van verbindingen en voor correctief onderhoud. Is er ergens een storing? Dan lossen wij die snel op.
 

Meettechnicus aan het werk

Betrouwbaarheid van een netwerk is belangrijk. Een onjuiste of slechte verbinding kan ernstige schade veroorzaken. Het testen van verbindingen is daarom een essentieel onderdeel van het werken in telecom infrastructuren. Ook het snel vinden van de foutlocatie is van groot belang. Voordat er een schop de grond in gaat, is er al heel wat werk verricht om de storing te lokaliseren. Hiervoor zorgt de meettechnicus van Orsatel.

 

Ervaren meetambtenaren

Onze meettechnici zijn volledig geëquipeerd voor hun taak als meetambtenaar. Door ervaring en training weten zij hoe ze moeten werken met alle benodigde apparatuur, zoals een:

  • isolatie weerstandsmeter;
  • weerstandsbrug;
  • puls-echometer;
  • kabelzoekapparatuur.

 

 

 


Project Details

Opdrachtgever
Project Meetspecialist lokaliseert storingen in ondergrondse infrastructuur

Deel op Social Media