Vragen? Bel: 088-6728300

Opschonen KPN telefoonentrales / HVD


Iedereen kent KPN als dé provider voor interactieve tv, internet, vast en mobiel bellen. KPN verbind mensen. Daarom is het voor deze telecom en ict dienstverlener belangrijk om altijd te beschikken over een betrouwbaar netwerk. 

Orsatel werk dagelijks in het KPN aansluitnetwerk.  Wij kennen het vaste kopernet als onze broekzak. Met hulp van onze mensen worden de beste prestaties geleverd aan de klanten van KPN. Meestal doen we dat achter de schemen. Hier laten wij u er juist veel van zien. Want wij zijn trots op ons werk voor KPN. 

 

Opschonen KPN telefooncentrales

Onze vakmensen zijn verantwoordelijk voor het opschonen van draden in de top 30 telefoon centrales, ook wel hoodverdeler (HVD) genoemd. Door verhuizingen of mutaties door de jaren heen zitten er op een HVD veel telefoonlijnen die buiten werking zijn. Tijdens het opschonen worden al  die draden verwijderd, zodat er weer ruimte komt. Wij verwijderen fysiek alle kruisdraden en leveren de geschoonde draad terug aan het rayon. Opschoningsprojecten varieëren van een maand tot een jaar.  


Project Details

Opdrachtgever
Project Opschonen KPN telefoonentrales / HVD

Deel op Social Media