Vragen? Bel: 088-6728300

Sloop, demontage en afvoer werk

foto allinq scapping en demontage werk zoals sloop van apparatuur in grote centrales en uitsorteren recycling van printplaten vernietinging van klantgegevens.png

Ontmanteling telefooncentrale KPN Neude

Orsatel monteurs verrichten namens Allinq demontage en sloop werk in de KPN telefooncentrale aan het Neude in Utrecht. De demontage werkzaamheden in het monumentale pand waren onderdeel van ontmantelingsproject Orion. Inmiddels heeft de telecomprovider zich uit het monumentale pand teruggetrokken naar een beperkt metrage in de kelder van het gebouw en huurt de bibliotheek het pand.
 

Slopen & demontage

Sloop en demontagewerkzaamheden bestaat uit het verwijderen en sorteren van apparatuur, bijhorende kasten, bekabeling en printplaten. Ook overige spullen, zoals stoelen en tafels zijn verwijderd. Het afval is gescheiden verzameld, afgevoerd en volledig gerecycled met een afvalstroomcertificaat van een erkende verwerker. 

 

Opgeleid en gecertificeerd demontage personeel

Bij demontage en sloopwerkzaamheden is het belangrijk dat monteurs ook nauwkeurig werken, want er wordt bijna altijd gewerkt in werkende telefooncentrales en serverruimtes. Uiteraard zijn storingen aan in gebruik zijnde apparatuur niet gewenst. Ons personeel is opgeleid om tijdens sloopwerkzaamheden, veilig en bovendien conform de ESD norm, te werken. Ook zijn zij in staat om live verbindingen over te pakken.  

 

Orsatel en Allinq

Orsatel werkt al jaren voor Allinq. De bakermat van de Allinq Group ligt bij Schuuring, een telecombedrijf dat al sinds 1962 actief is in het leggen van verbindingen. Vanuit deze bedrijfshistorie is de huidige Allinq Group eind 2016 ontstaan. 

Ontdek meer over ons sloop en demontage werk >

 

 

 


De ontmanteling van de telefooncentrale op het Neude is mede dankzij de mensen van Orsatel geslaagd. De keuze voor Orsatel in dit project was snel gemaakt, omdat ik hun ken als een betrouwbare partij.

Project Details

Opdrachtgever
Contactpersoon
Theo Spoelstra
Functie
Manager
Project Sloop, demontage en afvoer werk

Deel op Social Media