Vragen? Bel: 088-6728300

Specialist in het kopernetwerk

kpn waaierkast

Stam & Co Infratechniek is gespecialiseerd in kabelwerken en leidingwerken. Stam en Co heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatietechnische activiteiten. Het werkpakket loop van het civieltechnische deel tot montage van hoogwaardige glasvezelverbindingen en van telefonie en data tot uitgebreide beveiligings- en branddetechtiesystemen. 
 

Specialist in het kopernetwerk

Van 2014 – 2016 werkte Orsatel aan verschillende bovengrondse telecom projecten voor Stam & Co. Een uitvoerder van Orsatel voerde voor Stam & Co de regie over het schouwen van kabelkasten. Daarnaast werkten monteurs aan het monteren van LSA stroken op verdelers.

Orsatel beschikt over alle kennis en vaardigheden van verbindingstechnieken die gebruikt worden in de bovengrondse koper infrastructuur. Van basis kennis tot regievoering bij complexe projecten. Het kopernetwerk is ons thuis.

 

Monteur kennis

Onze monteurs kennen:

  • de opbouw, telling, toepassing en de transmissie-eigenschappen van de gebruikte kabels;
  • verbindingstechnieken, behandelen en binden van kabels;
  • de diverse verdelers waarop LSA plus aansluitstroken zijn gemonteerd.

Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd. 


Ik ben zeer tevreden over Orsatel. Zij zijn flexibel, komen afspraken na en beschikken over alle benodigde koperkennis om een klus succesvol te klaren.

Project Details

Opdrachtgever
Contactpersoon
Rick Langedijk
Functie
Projectleider
Project Specialist in het kopernetwerk

Deel op Social Media