Vragen? Bel: 088-6728300

VDSL straakasten voor sneller internet

monteurs plaatsen vdsl kast voor snel internet amsterdam

Orsatel werkt nauw samen met de Konings kabellas-groep. De Konings kabellas-groep voert technische werkzaamheden uit voor zowel de traditionele koperverbindingen, als voor de moderne glasvezelverbindingen. Bij het bedrijf uit Ravenstein werken telecom-monteurs, glasvezelmonteurs, meettechnici, e-monteurs, kraanmachinisten, grondwerkers en stratenmakers.
 

VDSL straakasten voor sneller internet

Consumenten en bedrijven willen beschikken over steeds snellere internetverbindingen. Telecom netwerk eigenaren trekken daarom alles uit de kast om met hun bestaande DSL-netwerken hogere datasnelheden te halen. Een van de technieken waarmee een hogere bandbreedte gehaald wordt, is het plaatsen van actieve VDSL apparatuur in straatkasten. Hierbij worden straatkasten geüpgrade naar de zogenaamde buitenring.
 

VDSL werkzaamheden

In hecht teamverband helpt Orsatel Konings bij het plaatsen van nieuwe VDSL straatkasten. In een vloeiende workflow werken wij samen aan:

  • het plaatsen van de VDSL kast;
  • trekken van kruisdraden;
  • lassen van de verbindingen;
  • testen en rapporteren van de verbindingen; 
  • migratie en oplossen van storingen.

Gemiddeld doen we twee overnames van VDSL straatkasten per week. Inmiddels zijn er al ruim 1000 straatkasten geplaatst. Het werk wordt zowel overdag en ’s nachts met grote zorgvuldigheid uitgevoerd.

 

 


Het werken met Orstatel lijkt veel op een estafette. Als wij de VDSL kasten plaatsen, trekt Orsatel de kruisdraden. Als wij lassen, testen zij de kruisdraden. Zo leveren we in een hecht team een topprestatie voor de klant. Ze komen hun afspraken na en zijn flexiblel. Ik kan hun zeker aanbevelen.

Project Details

Opdrachtgever
Contactpersoon
Robert op 't Hoog
Functie
Projectleider
Project VDSL straakasten voor sneller internet

Deel op Social Media