Vragen? Bel: 088-6728300

Turnkey telecom projecten


Turnkey telecom projecten
compleet projectmanagement ontzorgt

80% Van onze projecten voeren wij turnkey uit. Wij voeren de complete regie en zijn verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de juiste vakmensen op de juiste plek en op het juiste moment, net als alle benodigde materialen. Het hele project ligt in handen van uw vaste aanspreekpunt bij Orsatel. Dat scheelt u zorgen, tijd en kosten.

Wat is turnkey?

Bij turnkey - letterlijk sleutelklaar bouwen - levert één bedrijf uw complete project op. Van start tot finish. Van ontwerp, montage tot het opleveren van de werkende installatie.

Voordelen van turnkey

  • één aanspreekpunt
  • de uitvoeringstermijn is voor start bekend
  • de totaalprijs is voor start bekend
monteurs aan het werk

Snel switchen van oud naar nieuw

Turnkey ontzorgt. Dat komt omdat we in onze turnkey aanpak ver gaan.

Na overeenstemming over de planning, gaan we direct aan de slag. We zijn daarbij steeds alert en proactief; vragen beantwoorden we net voordat ze gesteld zijn. Het gaat ons niet enkel om een stukje techniek en bijbehorende implementatie, maar om flexibiliteit en gezamenlijke doelstellingen (KPI’s).

 

Foto's: project ' binnen buitenring' voor Allinq. De betonnenkast met witte stroken is nieuw. VDSL klanten krijgen nu rechtstreeks voeding vanuit deze kast in plaats vanuit de telefooncentrale.

allinq binnen buitenring betonnenkast witte stroken is nieuwe vdsl klanten krijgen nu rechtstreeks voeding vanuit deze kast ipv de telefooncentrale.JPG
"​Orsatel biedt turnkey oplossingen voor communicatie netwerken.
In de praktijk weten klanten dat te waarderen. Snel schakelen, flexibiliteit en kwaliteit. Noemt men typische Orsatel kenmerken. "

Demontage en sloop case:
Allinq

Allinq zocht een betrouwbare partij die hun kon helpen met het ontmantelen van telecom apparatuur. Het demonteren van de telecomapparatuur verliep voorspoedig. Wat zorgde voor dit succes?

Bekijk referentie...

Turnkey
of liever detachering?

Het alternatief van turnkey is het inlenen van één of meerdere van onze telecom en ict specialisten. Onze knappe koppen komen dan tijdelijk bij u op locatie. Welke voordelen heeft detachering?

Ontdek voordelen detachering...