Vragen? Bel: 088-6728300

Hbo stage Marketing Communicatie

STAGE: HBO Marketing Communicatie (m/v)

 

Ben jij een derde of vierdejaars HBO (Marketing) Communicatie student(e) die een stageplaats zoekt en wil jij je verdiepen in en het positioneren en promoten van een organisatie? Durft jij advies te geven aan een “open minded” management? En ben je sterk in social media? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Orsatel is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn specialist op het gebied van bovengrondse en ondergrondse aanleg en installatie van datacommunicatie verbindingen voor zowel koper als glasvezel. Grote telecombedrijven, zoals KPN, doen een beroep op onze expertise en ervaring om de capaciteit van hun netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten. 

 

Wat ga je doen?

Orsatel bestaat al sinds 2007. Sinds het ontstaan van Orsatel is de markt behoorlijk veranderd qua communicatie en promotie. Wij zoeken een stagiair die het een uitdaging vindt om Orsatel opnieuw voor te stellen aan de wereld! Dit doe je aan de hand van het schrijven van een marketing/communicatieplan en dit te presenteren aan het management van Orsatel. Omdat Orsatel als organisatie overal voor open staat is niets ons te gek! Je mag het helemaal zelf verzinnen hoe jij denkt dat het zou moeten. Kunnen wij ons vinden in jouw plan….dan is het podium voor jou en mag je het gaan uitvoeren in de praktijk. Qua begeleiding en sparren komt het helemaal goed. Wij hebben collega’s binnen de organisatie die je graag helpen in het voorzien van de juiste informatie en graag met je meedenken. We hebben zelfs een collega die ook HBO Communicatie is afgestudeerd! Collegialiteit is één van de belangrijkste speerpunten van onze organisatie. 

 

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste derde of vierdejaarsstudent(e) (Marketing) Communicatie. Je bent op zoek naar een stage voor de periode van september tot en met januari/februari 2020 (andere periodes in overleg net als de optie afstuderen). Je bent extravert en nieuwsgierig van aard. Een afwachtende houding past dan ook totaal niet bij je, omdat je juist zelf graag het initiatief neemt. Je voelt je thuis in een professionele organisatie met korte lijnen, en bent in staat “uitdagingen” creatief op te lossen. Dat je ervaring hebt met MS office spreekt voor zich, als je ook met andere creatieve programma’s kan werken is dat zeer zeker een pré. Bovendien ga je klantgericht te werk en communiceer je makkelijk.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige stageplaats met goede begeleiding binnen een dynamische organisatie met eventueel een optie voor de toekomst, hoe mooi zou het zijn als je iets hebt ontwikkeld en gemaakt en het volledig mag beheren als zijnde in je fulltime baan? Zoals wij eerder hebben vermeld er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij Orsatel werk je in een collegiale en informele werkomgeving en heb je een grote mate van zelfstandigheid. 

Orsatel biedt je een stagevergoeding aan van € 400,00 euro bruto per maand.

 

Vragen?

Bel dan met kantoor 088-6728300 en vraag naar Mark Jonker of stuur hem een email.

 

Heb jij interesse in deze vacature?

Solliciteer nu Bekijk alle vacatures