Vragen? Bel: 088-6728300

MBO stage Marketing Communicatie

STAGE: MBO Marketing Communicatie (m/v)

 

Ben jij een MBO Marketing Communicatie student(e) die een stageplaats zoekt voor meerdere periodes gedurende je opleiding? Wil je meewerken aan de positionering en promotie van een organisatie? Ben je daarnaast ook sterk in social media? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Orsatel is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn specialist op het gebied van bovengrondse en ondergrondse aanleg en installatie van datacommunicatie verbindingen voor zowel koper als glasvezel. Grote telecombedrijven, zoals KPN, doen een beroep op onze expertise en ervaring om de capaciteit van hun netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten. 

 

Wat ga je doen?

Orsatel bestaat al sinds 2007. Sinds het ontstaan van Orsatel is de markt behoorlijk veranderd qua communicatie en promotie. Wij zoeken een MBO stagiair die het leuk en een uitdaging vindt om mee te denken hoe we Orsatel opnieuw kunnen voorstellen aan de wereld! Dit doe je aan de hand van het meedenken en schrijven van een marketing/communicatieplan. Daarna presenteer je samen met eventueel een collega stagiair het plan aan het management van Orsatel. Omdat Orsatel als organisatie overal voor open staat is niets ons te gek! Je mag het helemaal zelf verzinnen hoe jij erover denkt.

Qua begeleiding en sparren komt het helemaal goed. We hebben collega’s binnen de organisatie die je graag helpen in het voorzien van de juiste informatie en graag met je meedenken. We hebben zelfs een collega die HBO Communicatie is afgestudeerd! Collegialiteit is één van de belangrijkste speerpunten van onze organisatie. 

 

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste MBO student(e) Marketing Communicatie. Je bent op zoek naar een stage voor meerdere periodes gedurende je opleiding. Je bent extravert en nieuwsgierig van aard. Een afwachtende houding past dan ook totaal niet bij je , omdat je juist zelf graag het initiatief neemt. Je voelt je thuis in een professionele organisatie met korte lijnen, en bent instaat “uitdagingen” creatief op te lossen. Dat je ervaring hebt met MS office spreekt voor zich, als je ook met andere creatieve programma’s kan werken is dat zeer zeker een pré. Bovendien ga je klantgericht te werk en communiceer je makkelijk.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige stageplaats met goede begeleiding binnen een dynamische organisatie met eventueel een optie voor de toekomst, hoe mooi zou het zijn als je aan iets hebt meegewerkt en het daarna je volwaardige baan wordt? Zoals wij eerder hebben vermeld er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij Orsatel werk je in een collegiale en informele werkomgeving en heb je een grote mate van zelfstandigheid. 

Orsatel biedt je een stagevergoeding aan van € 175,00 euro per maand.
 

Vragen?

Bel dan met kantoor 088-6728300 en vraag naar Mark Jonker of stuur hem een email.

 

Heb jij interesse in deze vacature?

Solliciteer nu Bekijk alle vacatures