Vragen? Bel: 088-6728300

Vacature Kraanmachinist

Vacature Kraanmachinist (m/v), voltijd

 

Heb jij ervaring als kraanmachinist? Hou je van aanpakken en functioneer jij goed in een dynamische omgeving in de buitenlucht? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Orsatel is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn specialist op het gebied van de bovengrondse en ondergrondse aanleg en installatie van datacommunicatie verbindingen. Grote telecombedrijven en aannemers doen een beroep op onze expertise en ervaring om de capaciteit van hun netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten. In opdracht van VolkerWessels Telecom en Allinq werken wij aan het reconstructies en uitbreidingen van het netwerk. Je werkt meestal in een life-omgeving waarin onze opdrachtgevers verlangen dat de werkzaamheden zonder klantonderbrekingen worden overgenomen.
 

Taken

Als zelfstandig kraanmachinist werkt je in een team met monteur koperlassers en een werkvoorbereider aan de ondergrondse telecom infrastuur. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren van koperkabels en opladen en vervoeren van zogenaamde VDSL straatkasten. Deze kasten staan in ons magazijn in Vianen (Utrecht). Op de plek waar de kast moet komen verricht je het benodigde graafwerk / grondverzet en ben je betrokken bij het leggen van buizen en kabels in de sleuf. Je vindt het geen probleem om bij te springen bij andere telecom en kabel werkzaamheden waar nodig, zoals demontage, sloop en uitsorteren van bekabeling. Ook zorg je ervoor dat de machine en werklocatie schoon blijft.
 

Functie-eisen

  • diploma/certificaat voor kraanmachinist (TCVT);
  • ervaring met kraanwerk bij aanleg van infrastructuren;
  • zelfstandig, verantwoordelijk en weet van aanpakken;
  • rijbewijs B;
  • VCA certificaat.

Voor deze functie is het belangrijk dat je landelijk inzetbaar bent en ook ’s nachts en ’s avonds wilt werken.
 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij Orsatel werk je in een collegiale en informele werkomgeving en heb je een grote mate van zelfstandigheid. Orsatel biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.
 

Vragen?

Bel dan met kantoor 088-6728300 en vraag naar Robert Wagenmakers of stuur hem een email.

Heb jij interesse in deze vacature?

Solliciteer nu