Vragen? Bel: 088-6728300

Vacature Leerling Monteur Telecom

Vacature Leerling Monteur (m/v), 

Ben jij geïnteresseerd en gemotiveerd om Telecom Monteur (ondergronds/bovengronds) te worden maar niet in bezit van de juiste diploma’s of certificaten? Wellicht kan Orsatel jou helpen om toch de juiste diploma’s en certificaten te behalen om zo toch opgeleid te worden tot Telecom Monteur (ondergronds/bovengronds). Orsatel zoekt nieuwe medewerkers die affiniteit hebben met techniek en telecom. Kwaliteit, Secuur en oplossend werken zijn geen onbekende begrippen voor jou. Functioneer jij goed in een dynamische soms zelfs stressvolle omgeving? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. 

Orsatel is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn specialist op het gebied van de bovengrondse en ondergrondse aanleg en installatie van datacommunicatie verbindingen. Grote telecombedrijven, zoals KPN, doen een beroep op onze expertise en ervaring om de capaciteit van hun netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten. In opdracht van VolkerWessels Telecom en Allinq herverdelen wij bijvoorbeeld de verbindingen tussen wijkverdelers. Daarnaast schonen wij de verbindingen in de hoofdverdelers.
 

Taken/Traject

Als leerling monteur, ga je eerst weer de schoolbanken in zodat je de benodigde certificaten behaald zodat je je werkzaamheden in de praktijk mag uitvoeren. Zodra je certificaten behaald zijn wordt je gekoppeld aan een ervaren monteur, deze zal je de fijne kneepjes van het vak leren buiten in het “veld”. De ervaren monteur zal na een verloop van tijd vaststellen of je “los” bent. Zodra het groene licht wordt gegeven zal je  zelfstandig diverse migratie orders en storingen van onze opdrachtgever uitvoeren hier ben je dan zelf verantwoordelijk voor. Dit werk doe je secuur, binnen de gestelde tijd en veiligheidsnormen naar de maatstaven van de opdrachtgever en Orsatel. Dagelijks rapporteer je dan en communiceer je met de planning of (ass.) Uitvoerder van Orsatel.
 

Functie-eisen

  • LTS/MTS of LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Leergierig
  • Technisch inzicht
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Minimaal Rijbewijs B

Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibele tijden kunt starten. Deze functie wordt landelijk uitgevoerd.
 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij Orsatel werk je in een collegiale en informele werkomgeving en heb je een grote mate van zelfstandigheid. Orsatel biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.
 

Vragen?

Bel dan met kantoor 088-6728300 en vraag naar Mark Jonker of stuur hem een email.

 

Heb jij interesse in deze vacature?

Solliciteer nu Bekijk alle vacatures