Vragen? Bel: 088-6728300

Vacature Technisch planner

Vacature Technisch planner (m/v), voltijd

 

Kan jij goed plannen en organiseren, sta jij sterk in je schoenen en ben je communicatief vaardig? Functioneer jij goed in een dynamische soms zelfs stressvolle omgeving? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Orsatel is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn specialist op het gebied van de bovengrondse en ondergrondse aanleg en installatie van datacommunicatie verbindingen. Grote telecombedrijven, zoals KPN, doen een beroep op onze expertise en ervaring om de capaciteit van hun netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten. In opdracht van VolkerWessels Telecom en Allinq  herverdelen wij bijvoorbeeld de verbindingen tussen wijkverdelers. Daarnaast schonen wij de verbindingen in de hoofdverdelers.
 

Taken

Als technisch planner binnen het team van monteurs ben jij verantwoordelijk voor het proces en coördinatie van de diverse migratie orders van onze opdrachtgever. Naast het inplannen en toewijzen van de orders coördineer jij de meetresultaten, die voortkomen uit de werkzaamheden van onze monteurs, en je legt ze vast. Dagelijks rapporteer en communiceer je met onze opdrachtgever. Daarbij houd je het overzicht met betrekking tot de werkzaamheden en informeer en adviseer je tijdig betrokken collega’s en klanten.
 

Functie-eisen

  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • werkervaring en/of affiniteit met het maken van planningen;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • affiniteit met telecommunicatie is een pre;
  • je bent een teamspeler, kunt goed communiceren en weet mensen te binden;
  • kennis van MS Office (Word, Excel, Outlook 2016).

Voor deze functie is het belangrijk dat je van maandag t/m vrijdag ochtend om 06:00 uur kunt starten op ons kantoor in Hoevelaken.
 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij Orsatel werk je in een collegiale en informele werkomgeving en heb je een grote mate van zelfstandigheid. Orsatel biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.
 

Vragen?

Bel dan met kantoor 088-6728300 en vraag naar Kenan Oran of stuur hem een email.

Heb jij interesse in deze vacature?

Solliciteer nu